Home made by me

Home made by me
Home made by me

donderdag 23 januari 2014

Misschien...

Geen idee, waarom het nu wel weer lukt... typen! en bij de foto's niet? Maar het gaat om de foto's, wat oude van kerst en nieuw mijn langdurig project kleurensjaal! Zo staan er geen berichtjes van mij op en zo weer drie!! :) Lukt foto hierbij??
Een hoop gekloot dus... ik ga lezen bij jullie...

foto's lukt... tekst niet! Wat raar als iets weer lukt je niet meer ademt en sneller gaat werken...




dat is raar

Dat is raar . kan ik geen foto's plaaten, maar wel van mezelf, een selffie... Mijn haar is nog langer en gaat krullen... Fijn weekend, volgens mij het moment om te proberen om nog meer foto's te plaatsen... Uhm met mij, ondanks mijn rugklachten van het bestralen, gaat het goed. Ik zit verplicht thuis ivm radioactieve stralen. Heel eenzaam, zonder iemand om me heen! De was is bij, bed verschoond, dus lekker bij jullie bijlezen...

zaterdag 11 januari 2014

nieuw jaar...

Het nieuwe jaar begint voor mij goed... ja goed, ik ben nog snel moe, heb klachten, maar op controles en een opname na voor mijn schildklier verwacht ik niet veel meer dit jaar. Hh lekker positief he? Loslaten-vertrouwen-genieten dat wordt het plan voor 2014! En dingen maken, want ik werk inmiddels alweer 3 dagen van 5 uur, maar van 3 dagen salaris kan ik niet leven... dus! En ik krijg energie van creatief bezig zijn... dus! Hup aan de slag en voortaan positieve berichten! Helaas kan ik geen foto's plaatsen, nog niet. (Mmmmm dat is ook niet positief. ;))
Goed nieuws; Ik ben geen drager van een foute gen, niet erfelijk belast en mijn DNA is goed. Ik ben dus gewoon een pechvogel, thank god voor dat! Mijn dochters en zussen zijn veilig! Momenteel ben ik aan t haken aan een kinderponcho, gewoon voor de leuk! Ik ga even lezen bij jullie. Fijn weekend!